dimarts, 11 d’octubre del 2011

Marc Plans i la diada de Reus

4 apunts de la diada de Reus

Feia molt temps que no anava a Reus, més que res perquè no hi tinc gaire tirada, i sort que m’acompanyava un amic que em va fer de guia, a part dels problemes que acostumo a tenir per aparcar, vaig trobar agradable el passeig fins a la plaça del Mercadal, és una ciutat que fa goig.

Però aquesta felicitat i relaxament, ja que la meva colla no actuava, es van acabar en sec quan van entrar a plaça els minyons de Terrassa a ritme de Paquito Chocolatero, veient l’entrada de la Colla Vella, això gairebé va suposar un xoc.

Cal ser tant exagerats? El perfil de colla iconoclasta se l’han guanyat a pols, i no han de tenir por que ningú no els el prendrà.

I és clar, vem seguir fent un seguiment ala amics terrassencs. Moltes camises per fora els pantalons, moltes faixes tunejades, com va dir un company de colla, moltes motxilles, i per sobre de tot, el nostre amiguet de la cresta. S’ha de reconèixer que el pentinat li queda bé, dissabte portava la cresta ben feta i semblava que havia anat al barber feia poc. Els pantalons retallats aquest cop els portava nets, que ja és d’agrair, i anava ben afaitat, tot i que no sé si és que encara no li surt barba. El xicot però, ho va fer molt bé.

En fi, que crec que no estaria malament que cuidessin un mica la imatge, però em sembla que a ells ja els està bé. No vull ni pensar què podria passar si haguessin d’anar a la processó de sant Magí o santa Tecla després d’un dinar de Festa Major!

A part de tot això, també comentar l’ambient de la diada. Crec que el problema és Reus. Les colles hi venen a fer grans castells, la plaça no està de gom a gom, però està plena, tot i que no són els reusencs qui l’omplen, no sé si eren els generadors amb el soroll molest, ... però aquesta diada no m’acaba d’enganxar, li trobo a faltar alguna cosa i no sé ben bé què és.

I només per acabar, i a tall d’anècdota, us veu fixar en la quantitat de mocadors que portaven els castellers de tronc de Vilafranca? Mireu les fotos que ha penjat el Torreño al facebook, perquè hi ha algun casteller que n’arriba a portar fins i tot 5! Tenen comissió?

1 comentari:

Anònim ha dit...

I am writing to let you be aware of

what a nice [url=http://www.fakeok.com]fake oakley sunglasses[/url] discovery my wife's princess

experienced checking your site. She

figured out a

wide variety of pieces,[url=http://www.fakeok.com]fake oakleys usa[/url]

fake oakley sunglasses ,not to mention how it is

like to have a very effective

teaching nature to get the rest completely

know precisely a number of

grueling things. You really surpassed

readers' desires. Thank you for coming up with these priceless, dependable,

educational as well as [url=http://www.fakeok.com]fake oakleys usa[/url]

fake oakleys cool fake oakleys for sale tips on that topic to Ethel.