dimarts, 12 de juliol de 2011

Píndola de l'Eloi Calvet, del 20 de juny.

Ja tornem a ser-hi.
Després d’uns quants anys amb un format que ja va donar tots els seus fruits i més, el PILAR DE 8 torna reduït pel que fa al temps, però no pel que fa a les intencions. En aquest món 2.0 de continua reinvenció, el seguiment mediàtic dels castell s’ha d’anar adaptant als nous temps, i en això estem.
Aquest programa ha intentat sempre incidir en la cara més desenfadada de la nostra activitat, i ara haurem d’anar més per feina que mai. Enfotrase’n de tothom i per damunt de tot, de nosaltres mateixos en mitja hora, suposarà un esforç superior que no volem de fugir. Per això es fitxa a l’Ocaña. Bé, per això i per “algo” més.
És sabut que el PILARD8 sempre ha sigut un niu de matalassers, i ara, incorporar un membre de la Jove és l’hòstia . En això guanyarem credibilitat, o no. Però sobretot se’l fitxa per continuar gaudint del seu particularíssim ranking. Ocaña, va, confessa-ho. Un dia ens portes el pendulito pendulito per veure com te’l curres. O ens diràs que has elaborat unes completíssimes fórmules trigonomètriques per decidir les posicions? No cola. I a més, no tardaràs en rebre pressions per fer pujar una o altra colla de lloc. Perquè… saps? Ocaña?Aquest programa sí és influent i lo demés són tonteries.
A part d’això, estem els matadillus que el jefe ens ha donat 2 valiosíssims minuts als final per destripar del que ens roti. Un servidor, el Marc, que em va fotre el “puestu” l’any passat tan aquí al programa com a l’agulla del 2d8f, i atenció, el Josep Torreño, autoanomenat frikicasteller, la quota vilafranquina en un món dominat pels vilafranquins i ple de quotes vilafranquines. El friki intentarà bombardejar-nos la criatura des de dintre mentre ell porta un programa vilafranquí en un món cada cop més dominat pels vilafranquins. Ja et dic jo que aquí vagis amb molt de compte, com diuen en aquell anunci, TE ESTAREMOS VIGILANDO, i ves que la debacle de Fonxo Blanch no sigui la senyal d’alguna cosa més gruixuda.

En definitiva, aquí estarem pel que faci falta. Narrarem en primícia l’evident decadència dels blogs castellers davant la febre del Facebook i l l’absolut sometiment a twitter DÉU NOSTRU SENYOR. Jo mateix sóc un acòlit del twitter, i no descarto la creació i promoció de hashtags. Ja sabeu, si ens teniu una mica d’apreci, hem de fer trendingtopic a la següent etiqueta: #elpilarde8molamesqel3rondes.

I per lo demés, trobem el panorama casteller quasi igual com el vam deixar. Els Minyons una mica més fieros, els de Sabadell que són la gran sensació del momento, i el BaixGaià més onfire que mai.

JO TAMBÉ US ENYORAVA

Cap comentari: