divendres, 2 de juliol del 2010

Programa de l'1 de juliol de 2010

En aquest Pilar de vuit s’ha parlat de l’estat de forma dels Castellers d’Altafulla i dels Nois de La Torre. Una rivalitat que ja ha portat a les dues colles a assolir els castells de 7 més matiners de l’època més recent.
Ho hem fet amb el Joan Albert Blanch d’Altafulla, i amb el cap de colla torrenc, el Lluís Batet. Amb ells hem repassat el que ha donat fins ara la temporada en clau local, i què en podem esperar en el futur més proper.

En la segona part del programa hem tingut l’agradable visita a la nostra emissora, dels caps de colla de Xiquets i Jove de Tarragona, Roger Peiró i Jordi Crespo respectivament. Ens han explicat què pot deparar la temporada per les seves colles, els objectius més immediats, i els reptes per aquest 2010. A més, ens han explicat les seves sensacions personals com a capdavanters de les seves colles. El Jordi Crespo en el seu tercer any al càrrec, i el Roger Peiró que s’estrena aquest 2010.

Per acomiadar el programa, el Marc ens ha repassat algun dels exabruptes i improperis més potents que fa servir el Carles Feiner, el negre de Terrassa, en els seus articles i en defensa pròpia.

El gunayador del llibre obsequi de Cossetània edicions és Oscar Ballesté.

Esperem que us agradi!!!

Gràcies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Primer de tot, felicitats pel programa!

Tinc un petit sugeriment. A veure si podeu grabar els programes amb més volum de so, perque al tren o l'avió, es senten molt molt fluixet i costa seguir les tertulies.

Contineu així! Marc.