dijous, 29 de juliol del 2010

Programa del 29 de juliol de 2010

En aquest programa hem fet una tertúlia més àmplia del que és habitual, perquè hem volgut parlar sobre tot el que ha donat la temporada fins al moment. Ho hem fet tres bons analistes i amics: Joan Ramon Ocaña, Gerard Sala i Joan Albert Blanch, que ens han donat els seus interessantíssims punts de vista.
Hem parlat amb el cap de colla dels Castellers d’Altafulla, Arturo Palavecino per felicitar-lo per la gran actuació que va fer la seva colla el passat diumenge, igualant els millors registres mai fets per la colla local.
L'alcalde Valls Albert Batet, ens ha clarificat la situació en que es troba la futura construcció del museu casteller de Valls, arran d'una informació que apareixia avui al Diari de Tarragona, en que es proposaven nous indrets per la seva ubicació.
També hem fet un truc al Xavi Pons de la Vella de Valls, perquè té apuntats tots els castells que ha fet al tronc, superiors al 3 de 7 aixecat per sota. De tots aquests castells que ha fet hi ha algunes dades molt i molt curioses, no us ho perdeu.

A la pregunta:
Quin és el moment de la temporada que més us ha agradat?
El guanyador del llibre obsequi de Cossetània edicions és en Francesc Chiva, enhorabona!!!

Esperem que us agradi!!!