dissabte, 28 de juny de 2008

Programa 24. Dia 26/06/08

En aquest programa vam fer tertúlia amb el casteller dels Xiquets de Tarragona Vicenç Laiz, amb qui vam repassar les actuacions de Sant Joan de Valls i de Tarragona. També van conversar telefònicament amb el cap de colla de la Jove de Tarragona, Jordi Crespo, amb qui vam repassar l'estat de forma de la seva colla i per on passen els seus propers objectius.
No ens vam descuidar de saber com va anar l'actuació de Sant Joan a Baix a mar de Torredembarra amb el Joan Albert Blanch dels Castellers d'Altafulla.

En l'espai de l'entrevista ens va visitar el company altafullenc Sergi Puig, director del concurs de castells de Tarragona, qui ens va posar una mica al dia de com està l'organització de la propera edició d'aquest esdeveniment.

El guanyador del llibre "Els castellers de Tarragona imatges i testimonis (1926-2006)" ha estat el Toni Pons.

Pel nostre concurs d'aquesta setmana la pregunta va precisament d'això, del concurs de castells de Tarragona.
Un dels canvis més importants és l'inclusió en ronda conjunta de castells com el 5 de 8 i el 4 de 8 amb agulla, per tal d'intentar escurçar la durada del concurs.
Hi estàs d'acord? Perquè?

Animeu-vos a participar perquè aquesta setmana tenim un regal molt especial, i és que entre totes les respostes rebudes sortejarem un sopar per a dues persones al Restaurant La Torreta de la platja d'Altafulla.
Les respostes a l'adreça de correu pilardevuit@gmail.com

Gràcies.

Cap comentari: