divendres, 20 de juny de 2008

Programa 23. Dia 19/06/08

Encetem temporada i en aquest vint-i-dosè programa hem fet tertúlia amb els companys de Tarragona Ràdio: la Raquel Sans i el Jordi Suriñach. Amb ells hem analitzat la temporada castellera i hem parlat de les properes actuacions de Sant Joan, a més de fer un repàs a l'actualitat en general.

En l'espai de l'entrevista vam convidar al cap de colla dels Castellers d'Altafulla, però com que no hi va poder ser ens van acompanyar membres del seu equip tècnic, el Joan Albert Blanch i l'Albert Asensio que ens van explicar el calendari d'actuacions dels castellers d'Altafulla i els reptes per aquesta temporada.

Aprofitant la proximitat del 24 de juny, Sant Joan, i tenint la oportunitat de poder veure bons castells us volem animar a participar en la porra de la propera diada de Sant Joan del dia 24 al migdia a Valls, així doncs la pregunta per al concurs del proper dijous 26/06/08 és:
Quins castells faran les dues colles vallenques?
Esperem les vostres respostes a l'adreça de correu pilardevuit@gmail.comVinga, animeu-vos i esperem les vostres respostes.

Gràcies.

Cap comentari: