divendres, 16 de novembre del 2007

Últim porgrama. 15/11/07

El darrer programa de la temporada, va ser un programa especial que va comptar amb la participació de diferents convidats. Van passar per l'estudi el Jordi Crespo, la Raquel Sans, el Jordi Suriñach, el Gerard Sala, l'Eloi Calvet, el Jordi Grau, el Joan Albert Balnch, el Pepe de l’estanc, i amb tots ells vam fer la valoració de la temporada castellera, del programa i de la colla local. També vam establir comunicació telefònica amb el Xavi Castellvi, ex-cap de colla dels Capgrossos de Mataró a qui vam poder felicitar per l'èxit de la temporada.

A banda dels convidats ens van acompanyar altres persones escoltant el programa des de l'estudi i un cop acabat el programa ens vam acomiadar amb un petit pica-pica.

Bé doncs, el bloc ja tanca. Esperarem si l'any vinent hi torna a haver una nova edició del Pilar de viut.
Moltes gràcies!
Jordi Andreu i Gemma Maymó

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Tradiblog ha dit...

Enhorabona pel teu blog casteller. Si vols que et llistem al TRADIBLOG ens ho comuniques i estarem satisfets de comptar amb el vostre blog. Incrementaràs les teves visites i donaràs a coneixer els teus articles a tota una comunitat molt pròxima i receptiva cap els fenòmens de la cultura popular i tradicional. Si vols divulgar el TRADIBLOG entre els teus coneguts, endavant. Salutacions i fins aviat.
TRADIBLOG: tradiblog@mesvilaweb.cat
http://tradi.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.