divendres, 9 de novembre del 2007

Programa 21. Dia 08/11/07

En el programa número vint-i-un vam fer tertúlia amb el Joan Albert Blanch, cap de colla dels Castellers d’Altafulla i amb el Joan Beumala periodista casteller del programa de Catalunya Informació Tres Rondes i del Diari Avui, amb qui vam establir comunicació telefònica. Amb el Joan Albert vam fer la prèvia del pilar caminant del dia de Santa Martí a Altafulla (11 de novembre) i amb el Joan vam fer la valoració de la diada de Vilarodona i vam comentar les perspectives del nou equip tècnic de la colla dels Castellers de Vilafranca.

En l'espai de l'entrevista vam poder parlar per telèfon amb el Joan Carnicer, autor del llibre “Ets i uts del pilar de vuit” que ens va explicar com es va dur a terme el projecte d’elaboració del monument del pilar, obra del ceramista Martí Royo.

El guanyador del concurs d'aquesta setmana i que s'emporta el llibre Retrats castellers d’Edicions Cossetània que sortejàvem ha estat el Sergi Puig.

La setmana vinent farem l’últim programa d’aquesta temporada i no hi haurà concurs!!
Farem un programa especial on tindrem de convidats als patrocinadors i als col·laboradors habituals. També us convidem a tots aquells que ens escolteu que vingueu als estudis d’Altafulla Ràdio per tal de poder despedir la temporada.