divendres, 14 de setembre del 2007

Programa 14. Dia 13/09/07

El catorzè programa de la temporada van repetir en la tertúlia el Jordi Conesa i el Joan Albert Blanch. Amb ells vam analitzar la diada de l'11 de setembre a Sant Antoni i vam comentar l'actuació prevista per al proper diumenge dia 16 a Tarragona.
Aquesta setmana en el programa vam tenir de convidats a castellers que ocupen la posició de baix en els castells. A l'estudi vam parlar amb el Marc Capdevila i el Moisès Ramírez dels Castellers d'Altafulla, el Pruden que comparteix camisa amb els Xiquets de Tarragona i dels Castellers d'Altafulla. Amb ells vam descobrir la seva experiència com a baixos, les sensacions que tenen quan fan un castell, la seva vinculació amb la colla i les seves expectatives en la posició que ocupen en el castell.

Aprofitant que el proper diumenge hi ha castells a Tarragona, aquesta setmana per al concurs del proper dijous 20/09/07 no hi haurà pregunta, ja que haureu d'encertar els castells que faran les colles que actuen a la Diada castellera del primer diumenge de festes de la ciutat: Colla Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca del Penedès. Qui tingui més encerts s'endurà el llibre que sortejarem.

El guanyador del concurs d'aquesta setmana, i per tant del llibre que hem sortejat ha estat el DIEGO PÉREZ, que s'ha endut el llibre Jove Tarragona. 25 anys amunt.