divendres, 7 de setembre del 2007

Programa 13. Dia 06/09/07

El tretzè programa de la temporada ens van acompanyar en la tertúlia el Fontxo i el Joan Albert Blanch, i a més a més s'hi van afegir el Joan Sala i la Raquel Sans. Amb ells vam analitzar les diades passades i vam comentar les actuacions previstes per als propers dies.
Aquesta setmana en el programa vam tenir convidades, ens vam acompanyar un petit grup de "dones castelleres", la Miriam Álvarez de la Colla Jove de Tarragona, l'Anna García dels Xiquets de Tarragona, la Raquel Sans de la Colla Joves de Valls i l'Eva Blanch del Castellers d'Altafulla. Amb elles vam descobrir la seva experiència com a castelleres, la seva vinculació amb la colla i vam conèixer la visió i opinió que tenen sobre el món dels castells.

Aprofitant la proximitat de l'11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, i tenint la oportunitat de poder veure els pilars de comiat que es fan en les actuacions castelleres d’aquest dia, us volem formular una nova pregunta per al concurs del proper dijous 13/09/07 : Quin seria per tu el pilar més patriòtic?
Esperem les vostres respostes genials i originals a l'adreça de correu pilardevuit@gmail.com

El guanyador del concurs d'aquesta setmana, i per tant del llibre que hem sortejat ha estat el JOAN SALA, que s'ha endut el llibre Història gràfica de la Colla Joves i l'auca del bicentenari de la Colla Vella de Valls.