divendres, 10 d’agost del 2007

Programa 9. Dia 09/08/07

En el programa número 9 vam tenir de convidats el Jordi Grau, el Gerard Sala i el Sergi Valls que ens va acompanyar en la tertúlia i ens van comentar les previsions castelleres per a les propoeres actuacions.
En l'espai de l'entrevista com a convidats vam tenir el Sergi Valls, amb qui vam poder parlar del fenòmen de les colles universitàries, ja que en la seva època d'estudiant havia format part de la colla dels Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta setmana per al concurs del proper dijous 16/08/07 no hi haurà pregunta, ja que haureu d'encertar els castells que faran les colles que actuen a la Bisbal del Penedès: Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Jove Xiquets de Tarragona. Qui tingui més necerts s'endurà el llibre. Això si, només admetrem les respostes que ens arribin abans del dia 15 al migdia (ABANS DE L'ACTUACIÓ)!!
Esperem les vostres respostes a l'adreça de correu pilardevuit@gmail.com

El guanyador del concurs, i per tant del llibre que hem sortejat aquesta setmana ha estat el JUAN CARLOS DUARTE, que s'ha endut el llibre editat per Cossetània "Jove Tarragona. 25 anys amunt"