divendres, 24 d’agost del 2007

Programa 11. Dia 23/08/07

En l'onzè programa, ens van acompanyar la Raquel Sans i el Xavier Brotons. Amb ells vam comentar l'actualitat castellera del moment. A més, el Xavier Brotons ens va acompanyar en la tertúlia i amb ell vam parlar de la col·lecció l'Aixecador de l'editorial Cossetània, del programa "tres rondes" de Catalunya Informació i de la seva tasca com a peroiodista casteller.

Aprofitant que dijous vinent és Sant Fèlix aquesta setmana per al concurs del proper dijous 30/08/07 no hi haurà pregunta, ja que haureu d'encertar els castells que faran les colles que actuen a Vilafranca del Penedès: Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Qui tingui més necerts s'endurà el llibre: Vilafranca del Penedès, la plaça més castellera de Josep Ribes Garasa. Això si, només admetrem les respostes que ens arribin abans del dia 30 al migdia (ABANS DE L'ACTUACIÓ)!!
Esperem les vostres respostes a l'adreça de correu pilardevuit@gmail.com

El guanyador del concurs, i per tant del llibre que hem sortejat aquesta setmana ha estat el MARTÍ RAMÍREZ, que s'ha endut el llibre editat per Cossetània "Les meravelles del món casteller (II)" de Xavier Brotons i Joan Beumala.