dijous, 17 de setembre del 2009

Programa del 17/09/09

Hola.

En aquest programa hem parlat amb el cap de colla i el segon cap de colla dels Castellers d'Altafulla, Manolo Garcia i Arturo Palavecino, i amb el regidor de Cultura i festes Fontxo Blanch, de la magnífica actuació que van fer els castellers locals en l'actuació de Sant Antoni el passat 11 de setembre.
Hem trucat als 4 caps de colla que participaran amb les seves colles en l'actuació del diumenge dia 20 a Tarragona. Tots ells ens han explicat quines són les seves intencions, i en quin estat de forma es troben les seves colles.
Per acomiadar el programa hem trucat al protagonista de l'APM de la setmana. El Pep Ribes, que amb la seva afònica i emotiva retransmissió del 3 de amb folre i agulla, ha estat el millor APM de la setmana.

Gràcies

1 comentari:

Unknown ha dit...

En la següent direcció podeu trobar el programa per a sentir-lo, descarregar-lo i a més, el codi necessari per a posar un reproductor amb el programa al vostre propi blog o web ( està a la opció Comparte este audio i agafeu el codi que us proporciona i l'enganxeu al blog o web on voleu que es mostri ):

http://www.ivoox.com/pilar-vuit-temp-09-prog-08-audios-mp3_rf_124695_1.html

Fem que el programa pilar de vuit es mostri al màxim nombre de blogs i webs per a que arribi a tothom.