dijous, 17 de juliol del 2008

Programa 26. Dia 17/07/08

En aquest programa ens han acompanyat en el temps de la tertúlia el Regidor de Cultura de d'Altafulla Fontxo Blanch, i el Joan Albert Blanch membre de la colla dels Castellers d'Altafulla. Amb ells hem fet un repàs de l'actuació de Torredembarra del passat dia 13 i de la suspensió de l'actuació d'Altafulla del dia 12 principalment.

En l'entrevista del dia hem parlat amb el cap de colla dels Xiquets de Tarragona Jeroni Bru, que ens ha explicat com va fins al moment la temporada, quins són els més inmediats objectius i també ens ha explicat quines són les seves principals experiències com a cap de colla.

El guanyador del sorteig d'aquesta setmana és: Josep Almirall que s'endú el llibre "Els castellers de Tarragona imatges i testimonis (1926-2006)".

Pel concurs de la setmana vinent i aprofitant el que va succeir el dissabte pasast a Altafulla, la pregunta és la següent:

A l'hora de l'actuació plou molt fort, i al cap d'una estona sembla que afluixa però no del tot...

Què haguessis preferit?

a.- Continuar l'actuació fins on es pugués, tot i que amb castells més petits dels previstos en condicions normals?
b.- Que s'hagués buscat una altra data lliure perquè es pugués fer l'actuació amb tota normalitat?
c.- Que cada colla faci el que vulgui?
d.- No ho sé.

Les vostres respostes i opinions com sempre a pilardevuit@gmail.com, i entre totes les respostes sortejarem un premi en el proper programa.