divendres, 5 d’octubre del 2007

Programa 17. Dia 04/10/07

En dissetè programa de la temporada ens van acompanyar en la tertúlia els caps de colla dels Castellers d’Altafulla, Joan Albert Blanch i del Nois de la Torre, Lluís Escudero, amb ells vam parlar de les previsions que les colles tenen per al proper cap de setmana en el Concurs de Castells Vila de Torredembarra. En l'espai de l’entrevista ens va acompanyar el Quique Gibert, vice-president dels Nois de la Torre i organitzador del concurs de castells de Torredembarra. El Quique ens va desvetllar aspectes de la gestió i de l’organització del concurs, com són les colles participants, els premis, les bases del concurs...

Aquesta setmana per al concurs del proper dijous 11/10/07 la pregunta és: De quin castell o de quina edició del concurs de castells te'n recordes especialment?
Ànims ja ens podeu fer arribar les vostres respostes!!
El guanyador del concurs d'aquesta setmana, i per tant del llibre de Santi Terraza: 50 Actuacions Castelleres del segle XX. Diades que han fet història, ha estat el l’ARMAND SIMÓ (en antena ens vam equivocar en donar el nom del guanyador. L’Armand és qui s’endú el llibre)