divendres, 13 de juliol de 2007

Programa 6. Dia 12/07/07

En el programa número cinc vam tenir de convidats al Manolo García dels Castellers d'Altafulla i al Jeroni Bru, del Xiquets de Tarragona que ens va acompanyar en la tertúlia i ens van comentar les previsions castelleres de les seves colles per al proper cap de setmana. També vam contactar telefònicament amb el Lluís Esclassans, cap de colla dels Castellers de Vilafranca que ens va explicar les previsions de la colla vilafranquina a Torredembarra i Altafulla.
En l'espai de l'entrevista com a convidats vam tenir a quatre altafullencs que fan castells, però que no els fan amb la colla local. Aquests van ser el Miquel Àngel Alabart dels Xiquets del Serrallo, l'Àngel Altés de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, el Tomàs Díaz dels Castellers de Vilafranca i el Toni Puig dels Xiquets de Tarragona. Amb tots ells vam poder parlar de la colla local i vam saber el perquè de l'elecció de la colla que han escollit per fer castells.

La pregunta del concurs per al proper dijous 19/07/07 és PERQUÈ NO ÉS FAN CASTELLS A L'HIVERN, O PERQUÈ ES FAN A L'ESTIU?
Esperem respostes originals, divertides, estiuenques... que ens podeu enviar a l'adreça de correu pilardevuit@gmail.com

El guanyador del concurs, i per tant del llibre que hem sortejat aquesta setmana ha estat el JORDI GRAU, que s'ha endut el llibre editat per Cossetània "Pas a pas, pis a pis. Capgrossos de Mataró 1996-2005".

Cap comentari: